4 personen

Ingrediënten

  • 250 gram Rochebaron
  • 50 gram kwark
  • 8 dunne sneetjes Bayonneham
  • 1 mooie peer
  • krulsla
  • 5 eetlepels olijfolie
  • 2 eetlepels sherryazijn
  • 2 eetlepels pijnboompitten
  • zout en peper naar smaak

Bereidingswijze

Verwijder de korst van de Rochebaron. Snij de kaas in stukjes, meng de stukjes met de kwark tot een homogeen mengsel. Schik de sneetjes ham per twee zodat u 4 rechthoeken van ongeveer 12 cm breed krijgt. Verdeel het kaasmengsel in vier en besmeer er de ham mee. Vorm rolletjes en verpak ze in cellofaan. Laat ze minstens 1 uur in de koelkast rusten. Rooster de pijnboompitten vlug in een pan met een antiaanbaklaag, zonder vetstof. Maak de vinaigrette met de vermelde ingrediŽnten en voeg de pijnboompitten toe.

Snij vlak voor het opdienen de kaasrolletjes in vier. Schik ze op borden, versier met fijne reepjes peer en voeg wat krulsla toe die u op smaak brengt met de vinaigrette met pijnboompitten.